Place Sainctelette Plein

25°

06.07-12.08 2018

Cinema


 
 
Cultuur als brug tussen de verschillende gemeenschappen: de Stad Brussel is ervan overtuigd en brengt tal van culturele activiteiten, allemaal parels uit de schatkamer van diversiteit die onze hoofdstad is.
Deze ervaring van een film in de openlucht is ondertussen een must geworden tijdens de zomer in Brussel !
 

DOWNLOADEN DE PERSDOSSIER FESTIVAL L’HEURE D’ÉTÉ HIER

Openluchtbioscoop – GRATIS !

CINÉMA GALERIES komt naar Brussel Bad voor l’Heure d’été, het jaarlijkse indoor & outdoor festival. Het wil de genres openbreken en een kwalitatieve selectie bieden aan een breed publiek, in een buitengewoon decor. Elk jaar wordt een selectie films geprogrammeerd waarmee men de unieke sfeer van een internationale stad kan ontdekken. Dit gebeurt in partnership met de schepen van Cultuur van de Stad Brussel en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.
Voor de editie 2017 is Tokio te gast, met 13 miljoen inwoners een van de grootste steden ter wereld. Tokio is immens groot en menselijk tegelijk. De stad heeft een rijk verleden en kwam meermaals weer tot leven dankzij de energie van haar bewoners.
Het festival wil de kijkers meenemen naar deze stad via een selectie van films die er werden opgenomen of die rechtstreeks te maken hebben met de cultuur van het land.
 
Er zijn zeventien prachtfilms in de openlucht gepland op de Rechteroever, de overige worden vertoond in de zalen van CINÉMA GALERIES.
 
Info : elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 7 juli tot 12 augustus.
 
– Begin van de voorstellingen: 22u (aankomst om 21u sterk aanbevolen);
– Ligstoelen en plaids kunnen geleend worden mits een identiteitskaart wordt getoond (zolang de voorraad stoelen strekt);
– Na sluiting van de site zal toegang tot de Bioscoopzone enkel mogelijk zijn via de Dijlestraat;
– Bij slecht weer worden de films vertoond in de Cinéma Galeries. De informatie zal op de dag van de film voor 16u worden meegedeeld op de verschillende sociale netwerken van het evenement.
– Het indoorgedeelte van het festival l’Heure d’Été vindt plaats in CINÉMA GALERIES in de Sint-Hubertusgalerijen, met een uitgebreider programma als aanvulling op de voorstellingen in de openlucht. Deze activiteiten worden aangeboden door de schepen van Cultuur in samenwerking met CINÉMA GALERIESwww.galeries.be
 

PROGRAMME

Beleef deze films van op de eerste rij en voel hoe het zand uw tenen streelt. Met een glas in de hand voor een onvergetelijke zomeravond.

 

Mai, 2018

Filtre

Pas d'événement