Place Sainctelette Plein

25°

06.07-12.08 2018

Sport

Sport

SPORTEN IN DE ZOMER IS GEZOND !

Hebt u er alles voor gedaan om een strak en gespierd lichaam te hebben tegen de vakantie? Super! Maar laat u nu niet gaan. Op Brussel Bad kunt u sportief blijven en kiezen uit talrijke sportactiviteiten. Er is voor elk wat wils, van maximale inspanning tot uiterste ontspanning.
 
Beach Volley tornooien
Het weekend van 22 en 23 juli en van 5 en 6 augustus worden twee Beach Volley tornooien georganiseerd.
De gelegenheid om u te meten met andere liefhebbers van deze zomersport!
Informatie en inschrijvingen in de Sporthut van Brussel Bad – 0484/68 86 81 (Din > Zon : 11:00 > 21:00)
 
Initiatie gevechtsporten
Kinderen en jongeren krijgen voor het tweede opeenvolgende jaar de kans om gevechtssporten te proberen dankzij animaties, aangeboden door verschillende clubs van de Stad Brussel: Taekwondo door Mudukwan (centrum Brussels) en boksen door Jah Boxing Academy.
Elke zaterdag van 12u tot 18u in The Bay (naast de brug).
 
ZEN dinsdagen op het strand
Dit jaar wil Brussel Bad ook activiteiten aanbieden om tot rust te komen met lichaamswerk.
Het woord ‘zen’ alleen al geeft een gevoel van rust. Deze activiteiten laten ons toe om afstand te nemen van de hectiek van elke dag. Concentratie, waarneming en loslaten…: dat is zen !
 
Tai chi – NEW
Tai chi stamt uit de vechtsporten en is een discipline van Chinese oorsprong met een reeks continue bewegingen die traag en heel nauwkeuzig worden uitgevoerd in een vooraf bepaalde volgorde. De nadruk ligt ook op ademhaling. Deze discipline verbetert de flexibiliteit en draagt bij aan het behoud van een goede fysieke en geestelijke gezondheid. Ze helpt ook om uw concentratie, alertheid en geheugen te verbeteren.
Tai chi lessen worden elke dinsdag van 14u tot 16u aangeboden op het Swing podium.
Alle bezoekers kunnen deze discipline oefenen of uitproberen.
 
Yoga – NEW
Deze discipline is voor iedereen; er zijn geen specifieke vaardigheden of buitengewone lichamelijke conditie voor nodig. Ze bevordert de ontspanning van de geest en de spieren, ontwikkelt flexibiliteit en helpt bij verschillende problemen van het bewegingsapparaat; yoga zorgt voor een betere gezondheid in het algemeen.
De yogalessen in Brussel Bad zijn toegankelijk voor iedereen en worden gegeven in de openlucht, elke dinsdag van 18u15 tot 19u15 op het Swing podium.
 
Verhuur van sportterreinen
De sportterreinen van Brussel Bad zijn alle dagen ter beschikking voor slechts 1 € per persoon/uur, of jullie amateurs zijn of professionals.
U kan er bijvoorbeeld beachvolley, petanque en tafeltennis spelen, de grote klassiekers van het Brusselse strand.
Staan ook te uwer beschikking, zonder supplement: ballen, raketten, petanqueballen, …
Alle dagen, van dinsdag tot zondag, de hele dag (zie uurregelingen van Brussel Bad). Verhuur uiterlijk tot één uur voor sluitingstijd van de site.
Informatie en inschrijvingen aan het Sportonthaal – (Din > Zon : 11:00 > 21:00)

 

Programma

Mai, 2018

Filtre

Pas d'événement